David si Dony in India

In luna noiembeie 2010 David DeeJay şi Dony s-au aflat  într-un turneu în India, unde au concertat în cele mai mari cluburi.
Aflaţi printre cei mai de succes cântăreţi români în lume, cei doi artişti au dat mii de autografe şi au făcut sute de poze cu admiratorii lor din Asia, însă cel mai mult i-a uimit felul de a fi al indienilor şi bucătăria lor tradiţională.

 „Indienii sunt atât de prietenoşi încât vin la autografe cu toată familia... şi nu mai scapi de ei. Organizatorii veneau la hotel cu toate rudele şi uneori chiar intrau în camera de hotel cu toţii, pentru poze şi autografe. Noi ne amuzam copios pe tema asta”, au declarat, în exclusivitate pentru „ring”, David şi Dony. Cântăreţii s-au adaptat cu greu şi preparatelor culinare extrem de iuţi:

„La masă, deşi le ceream mâncare no-spicy, adică nepicantă, dat fiind că mâncărurile lor sunt foarte picante, ospătarii ne aduceau tot mâncare picantă, pe care ei o considerau ca fiind nepicantă. Cea mai puţin picantă mâncare de la ei era cea mai picantă mâncare de la noi, la ei nu există mâncare nepicantă!”.

0 comentarii

Leave a Reply

Copyright 2011 © TheKID-DONY - All rights reserved - Designed by SimplexDesign